Skip to main content

Nothing great was ever achieved without enthusiasm.

– Ralph Waldo Emerson-

Wij zijn Ontwerpdenkers. En jij en jouw medewerkers, klanten, patiënten, gebruikers binnenkort ook! Ontwerpdenkers laat mensen namelijk anders kijken, denken en doen. En zo oplossingen ontdekken die niet altijd voor de hand liggen. Als je de kracht van ontwerpdenken eenmaal hebt ontdekt, wil je nooit meer anders.

WIJ. EN EEN GROOT NETWERK

Bij een kennismaking met Ontwerpdenkers ontmoet je in eerste instantie Chantal Goedhart en/of Judith Ceelen. Wij nemen het voortouw in de verkenning van jouw uitdaging. Voor de aantrekkelijke visualisatie van onze plannen en de realisatie daarvan, hebben we een geweldig team om ons heen van ontwerpers, fotografen, filmmakers, tekstschrijvers en andere toppers.

Als Ontwerpdenkers zijn we opgeleid in onder andere Design Thinking. Daarnaast brengen we onze eigen karakters, kennis en ervaring mee. Chantal als enthousiaste strategische communicatie professional. En Judith als creatieve merkstrateeg, tevens eigenaar van Beeldprikkels.

TOT DE KERN KOMEN

Samen zijn we in staat om mensen op hun gemak te stellen, te enthousiasmeren en ontwapenend open te laten zijn. Onze kracht schuilt in het vermogen om te luisteren, door te vragen, verrassende invalshoeken te opperen en orde in chaos te scheppen. Wij weten heel goed tot de kern te komen, maar dat doen we liever niet zonder alle wegen te hebben bewandeld naar die kern. Want juist in die brede blik schuilt de creativiteit en de oplossing.

 

ons Team

Chantal Goedhart

Oprichtster en creatief, strategisch marketingstrateeg

Chantal is een Ontwerpdenker vol met energie en humor. Ontzettend sterk in het enthousiasmeren van iedereen om zich heen. Iedere groepsdynamiek weet zij tot een positieve en productief geheel te vormen. Daarnaast maakt haar jarenlange ervaring binnen de marketing haar een strategisch talent. Zij weet altijd verder te kijken dan het concept of idee opzich, waardoor dit concept of idee zijn volledige potentie tot succes zal benutten.

Judith Ceelen

Creatief merkstrateeg

Judith, onze Ontwerpdenker die barst van de creatieve ideeën. Enkel één concept is voor haar niet genoeg, dit moet minimaal vergezeld worden door een aantal unieke manieren om dit concept optimaal tot zijn recht laten komen. Bijzonder aan de samenwerking met Judith binnen het team van Ontwerpdenkers is dat we door haar creatief strategisch ontwerpbureau, Beeldprikkels, niet alleen in staat zijn om ideeën te bedenken, maar we kunnen ze ook daadwerkelijk uitwerken.   

wat we doen

 • Strategie

 • Concept

 • Marketing

 • Communicatie

 • Uitwerking

 • Workshops

 • Trainingen

 • Design Thinking

 • advies

 • co creëren

 • proces begeleiding

 

Zullen we samen

anders kijken?

Ontwerpdenkers laat mensen anders kijken én denken. Van vraagstuk tot verkenning, van concept tot uitwerking. Of eigenlijk: van behoefte tot blije klant.

Zullen we samen eens anders kijken? Je bent van harte welkom in ons heerlijke kantoor aan de Melkmarkt in Zwolle.

ontwerpdenkers

Melkmarkt 2a
8011 MC Zwolle
e. info@ontwerpdenkers.nl