Skip to main content

WERKWIJZE

Ontdekken
Klantinzichten zijn voor ons het uitgangspunt voor het ontwerp voor bijvoorbeeld een vernieuwde visie, strategie, product of dienstverlening. Samen met onze klanten kruipen wij in de huid van hun klanten. Om er zo achter te komen wat gebruikers of klanten ècht willen. Met creatieve, prikkelende en gestructureerde technieken stimuleren wij anders kijken en denken.

Ontwerpen
Met klantinzichten kan je je (toekomstige) klanten iets te bieden waar ze écht iets aan hebben. En blij van worden. Zo kom je onder andere tot nieuwe proposities en concepten maar ook tot vernieuwende manieren om de ervaring met een organisatie te verbeteren.

We worden gedreven door de passie om organisaties te helpen producten of diensten te ontwikkelen die er ècht toe doen. Producten en diensten die bijdragen aan het economisch en maatschappelijk succes van organisaties. En meer nog: naar de behoeften van mensen. Of het nu gaat om jouw klant, leverancier of medewerker. Samen kijken we naar elke factor in jouw succes.

Ontwikkelen
Bij ontwerpdenken zijn mensen het uitgangspunt. Onze aanpak? Dat doen we vooral met elkaar. We werken met onze opdrachtgevers in plaats van voor onze opdrachtgevers. We gaan aan het werk met mensen met verschillende soorten disciplines, zo heb je meerdere perspectieven op hetzelfde onderwerp en verschillende standpunten die bijdragen aan de oplossing. Zo boren we de creatieve kracht in organisaties aan en borgen we dat oplossingen gedragen worden in organisaties.

Wij stellen de mens centraal dat doen we door in de huid te kruipen van gebruikers. Met creatieve, prikkelende en gestructureerde technieken stimuleren wij anders kijken en denken. Zo verkrijgen wij inzichten over doelen, belemmeringen, ervaringen en aspiraties van mensen. Met onze creatieve toolbox creëren we samen handvatten voor bijvoorbeeld een verfrissende visie, strategie of dienstverlening. Helemaal gericht op wat gebruikers of klanten écht willen en wat technisch haalbaar en economisch aantrekkelijk is.