Skip to main content

Het ontwerpen van een uniek concept

Rondom de toegankelijkheid van boerencamping De Vos.

De VRAAG

Familie De Vos vond dat kamperen voor iedereen mogelijk moest zijn, ook voor mensen die minder valide zijn en waarvoor kamperen niet vanzelfsprekend is. Hun vraag was hoe ze hun camping zowel praktisch als conceptueel het beste konden inrichten om op deze manier zo goed mogelijk in te spelen op hun doelgroep.

DE RESULTATEN

Mede door onze input is er een succesvolle subsidie aanvraag gedaan en is er een rolstoeltoegankelijke Boer’n Safaritent gebouwd. Wij hebben het volgende aangeleverd:

  • Concurrentie analyse
  • Conceptontwikkeling [op basis van o.a. de customer journey]
 

ONZE AANPAK

Het ontwikkelen van een nieuw concept

In het traject met Camping de Vos zijn wij gestart met een onderzoek naar de concurrenten van de Camping De Vos. Zodat we een beeld kregen wat er allemaal al wordt aangeboden in de omgeving. Vervolgens hebben samen met familie De Vos gekeken wie precies de Stakeholders zijn van de camping. 

Samen met alle stakeholders hebben we tijdens een middag vullend programma een customer journey ingevuld van huidige en toekomstige bezoekers van de camping. Aan het einde van de middag hebben een braindump gedaan. Tijdens een braindump vragen we alle participanten om al hun ideeën op tafel te gooien. Hoe groot of klein deze ideeën ook zijn.

Met een overvloed aan input hebben we in samenwerking met Beeldprikkels een nieuw concept voor de camping bedacht. Een concept dat kamperen voor iedereen mogelijk maakt.